Njoftim ligjor

Emri dhe forma ligjore e entitetit Ontex:
Moltex Baby-Hygiene GmbH

Numrin e regjistrimit:
HRB 5260

Zyra e regjistruar:
Robert-Bosch-Rr. 8
56727 Mayen

Numri i TVSH-së: DE248 670006
E-mail: [email protected]

Drejtoresha e publikimeve: Ayşegül Özcan, Menaxher Marketingu Ontex Brands Europe

Pritësi i uebit:
Motori WP
Irongate House, 22-30 Duke’s Place
Londër, EC3A 7LP Mbretëria e Bashkuar