Përshkrimi

Moltex Ekstra Të Thata – kjo është zgjidhja më e mirë për prindërit

Pelenat kanë kanale me thithje të shpejtë, janë super fleksibël, si edhe me mbrojtje të dyfishtë për rrjedhjet.
Foshnja është e garantuar se do të jetë e thatë dhe do ndihet rehat.

Ofrohet në masa të ndryshme :

  • MINI
  • midi
  • maxi
  • junior
  • XL

Produktet Mini janë projektuar për foshnja nga 3 deri 8 kg, 36 copë për pako.

Foshnja juaj po rritet dhe është bërë tashmë disa javësh. Ata fillojnë të zbulojnë botën përreth dhe stimulohen më shumë nga ato çka gjenden aty pranë tyre. Pelenat Ekstra Të Thata Moltex Të Ajrueshme kanë kanale thithëse, falë të cilave fëmija ka mbrojtje deri në 12 orë. Falë formës anatomike të pelenës, ato marrin formën e trupit të foshnjës, duke mundësuar lëvizje të lirshme. Panelet elastike anësore sigurojnë përshtatje optimale në stomakun tuaj. Barrierat mbrojtëse brenda pelenës sjellin mbrojtje shtesë.

Produktet MIDI janë projektuar për fëmijë nga 6 deri 10 kg, 32 ose 64 copë për pako..

Foshnja juaj mund ketë të filluar të ecë këmbadoras… Është koha të lëvizë, kapë dhe bashkëveprojë me ato që ka përreth, falë pelenave tona të testuara dermatologjikisht, të formuluara për të qenë delikate në lëkurë me përbërës të butë dhe delikatë që nuk përmbajnë lateks natyror, locione dhe aromatizues.

Produktet Maxi janë projektuar për foshnja nga 9 deri 14 kg, 30 ose 60 copë për pako.

Deri te këmbët! Foshnja juaj po vazhdon të rritet dhe është pranë festimit të ditëlindjes së parë. Foshnjat mund të nisin të ecin përgjatë mureve ose mobiljeve për të shkuar edhe më tej. Falë modeleve tona moderne, stimulohet krijimtaria dhe imagjinata e foshnjës. Çfarë përvoje! Pelenat tona të buta dhe elastike nuk e acarojnë lëkurën e foshnjës dhe lëvizja e fëmijës është e lirshme. Pelenat tona sjellin rehati dhe siguri të mëtejshme gjatë hapave të parë.

Pelenat Junior janë projektuar për fëmijë nga 11 deri 16 kg, 26 ose 52 copë për pako.

Duket sikur fëmija juaj ka lindur dje, por koha fluturon kaq shpejt… Fëmijëve u pëlqen të luajnë dhe të eksplorojnë në natyrë… Falë modeleve tona moderne, stimulohet krijimtaria dhe imagjinata e tyre. Çfarë përvoje! Pelenat tona do të sjellin rehati dhe siguri të mëtejshme në rrugëtimin e tyre.

Pelenat XL janë projektuar për fëmijë nga 15 kg e lart, 28 copë për pako.

Foshnja juaj nuk është më bebe tani! Kopshti po afron. Fëmija juaj ka lirinë të gëzojë çdo çast në rehati të natyrshme.

Kids toys

Përbërja

Absorption icon

Kanale thithëse me tharje të shpejtë
Thithja e shpejtë e bën lëkurën të ndihet e thatë

12 hour protection

Deri në 12 orë mbrojtje
Gjumë i qetë natën

Leak protection

Mbrojtje e dyfishtë për rrjedhjet
Nuk ka rrjedhje jashtë pelenës falë mbrojtjes me pengesë dyanëshe

Stretchy comfort

Rehati optimale në elasticitet
Ofron një përshtatje të rehatshme për pelenën.

Dermatologically tested

Dermatologjikisht i testuar
Nuk shkakton acarim të lëkurës apo alergji

Mëso më shumë

Model unik